2023-03-15 132 views
去中環街市,見到好有特色嘅pizza hut概念店車仔,梗係要去打吓卡啦😍見佢出咗個全新香甜青提芝士必勝批,仲要係呢間店嘅限定款,鍾意試新嘢嘅我,梗係要試吓啦😆全新香甜青提芝士必勝批開頭見到個名會覺得怪怪哋,同朋友都諗咗陣,最後都係決定試吓啦。估唔到好好味喎👍🏻甜甜哋嘅青提,加上大量芝士,真係好香。一人餐三個人食一個pizza梗係唔夠喉啦,佢仲有個有埋小食同嘢飲嘅一人餐,選擇都好多,我哋叫咗烤雞配蝴蝶蝦,真係半隻咁上,大家一齊帶上手套自己撕開食,好開心,令我哋回想起讀書年代😄雞翼雞翼係以前食pizza hut必食嘅,而家多咗好多口味,幾款都想試,不過我哋都係懷念以前嘅味道,原味真係最經典,永遠食唔厭☺️同朋友一齊食pizza hut真係充滿回憶,今次新嘢舊嘢都試晒,好開心🥳

全新香甜青提芝士必勝批

一人餐