新Menu用心裝修😻價錢貼地💯打卡聚會之選👯‍♀️新開無幾耐的老二花廳選址係旺角,約食飯夠晒方便。去到門口已經feel到成個vibes 同周圍好唔同,勁港式玩味好重🤩新開唔算好多人,坐左係二樓確實樓上雅座🤣牆上有雪姑七友、惡搞招財貓、生龍活虎、「點解我鍾意你 因為你係靚」等真係會忍唔住要影影影📸📸食物方面好多Fusion菜式,點左明太子蟹肉腸粉,估唔到明太子個汁鹹鹹地同腸粉咁夾‼️腸粉仲好滑😋勁快清晒一碟🤪另一款豬油渣卡邦尼銀針粉,老二花廳之前已經有招牌卡邦尼意粉,今次轉咗做銀針粉,又幾得意,仲要加咗脆卜卜豬油渣,充滿港式風味,個汁做到啱啱好,食落唔會好漏。下次黎想試埋個魚翅撈飯😈小食都好吸引,必點牛油蜜糖雞翼,雞翼炸得好脆,面頭沾滿蜜糖🍯仲有一舊慢慢溶化嘅牛油,雖然邪惡但係好好食,強烈建議必點一碟share👯‍♀️👯‍♀️小饅漢堡第一碟三款炸饅頭🍔分別在於三款餡料係魚餅、肉餅、芝士蛋,饅頭好鬆脆!飲品要左豆腐花薑汁梳打,豆腐花食就食過但飲係咩感覺⁉️係一試愛上嘅感覺😍可能人大咗鍾意咗少少薑嘅味道,一路飲會飲到豆腐花碎同埋薑汁味仲有梳打嘅汽泡,好爽😝另一款係小孩最愛的雪糕啫喱西柚梳打,賣相都幾靚
新Menu用心裝修😻價錢貼地💯打卡聚會之選👯‍♀️

另一款係小孩最愛的雪糕啫喱西柚梳打,賣相都幾靚架
😚

📍#老二花廳 (#旺角美食) @loyifaateng