2023-01-26
【커피화전 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙃𝙬𝙖𝙟𝙚𝙤𝙣】@coffeehwajeon全新韓系文青風格咖啡店 成間 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙨𝙝𝙤𝙥 裝修得好靚 仲有好似和室既卡座 比大家可以席地而坐 傾下計食下野 成個感覺好慢活~~蟹肉沙律 💰$98份量超大份😂 蟹肉同魚子份量都算多 作為 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩𝙚𝙧 清清地咁幾好🥗黑芝麻豆腐提拉米蘇 💰$59第一次試唔係咖啡味既 𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 😳 但呢個又幾出色黑芝麻味幾濃幾香 食落無平時既 𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 咁甜 而且佢用咗豆腐 所以食落亦都無芝士咁膩既感覺綠茶紅豆牛角包窩夫 🧇 💰$85呢個個牛油味好重 一開始食落個窩夫有小小似麻薯 食落有小小煙韌 但放耐咗開始凍 個牛油凝固咗就有小小酥味同膩🥹𝘼𝙛𝙛𝙤𝙜𝙖𝙩𝙤☕🍦💰$65咖啡偏酸 雪糕幾重奶香 兩者溝埋個配搭幾好🤓焦糖蘋果奶 💰$42呢杯焦糖蘋果奶堅好飲🥹 佢個𝙩𝙚𝙭𝙩𝙪𝙧𝙚係奶泡𝙛𝙚𝙚𝙡 飲落帶有香甜既蘋果味 中間再夾雜住蘋果粒 好飲得黎又有咬口 值得一試!!
蟹肉沙律 💰$98
黑芝麻豆腐提拉米蘇 💰$59