2024-11-25 138 views
本身有自己食開既一間茶餐廳,不過今日想試下其他,行過西菁街,睇到有間凱逸冰室,全日常餐$50,包左一個餸(雞扒/雞翼/五香肉丁果啲),一塊多士,2個細餸(煎蛋/餐肉/火腿/腸仔等等)或1個火腿奄列,另外有熱飲,凍飲加$3.呢間冰室用QR Code 落單,落完之後6分鐘就上枱,好快手,特別一提,常餐叫出前一丁係唔洗加錢😻不過我嗌既時候眼殘。。。叫左公仔麵,之後睇返餐牌先知🤦🏻‍♀️我唔記得左影餐肉果d...雖然煎蛋同餐肉都係各一塊,但係餐肉好厚👍煎雞扒都好厚肉,一啲都唔乾,入面仲有肉汁,不過我覺得唔係話夠味,佢夠鹹,但就係等一個普通鹹味,冇其他味道,唔係好知點形容😅不過整體來講都ok 既,而家$50一個常餐,咁豐富應該係叫平架喇。。。