2021-06-27 227 views
今日經過沙田第一城見到La Kaffa,menu入面有好多全日早餐又好吸引,所以去咗食午餐。今次全日早餐入面有法式薯餅、煙肉蛋奄列、多士、德國腸、茄汁豆同埋雜菜沙律。薯餅及多士好香脆,德國腸又好有肉味,而最特別芝士煙肉蛋奄列,入面有唔同材料,咬落去有唔同嘅口感及味道,茄汁豆及沙律就畀我一種好fresh嘅感覺。另外仲order咗博洛尼肉醬意粉,入面嘅茄汁茄醬超濃郁,混合埋肉醬及意粉食,對番茄控嘅我嚟講就最喜愛。飲品就有焦糖朱古力凍飲及茉莉綠茶熱飲,焦糖朱古力甜甜地有濃厚朱古力味,小朋友最鍾意,茉莉綠茶飲落暖笠笠,有茉莉香。

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch