2021-08-09 522 views
真心大推哩間Burger! ⭐️⭐️⭐️係西貢玩完kayaking 之後黎左黎到食,一開始其實都覺得小貴,因為冇set,burger飲品薯條都要散嗌,人頭費ard $250up。不過當我一食呢個burger之後就覺得相當值得,100%回頭率❤️招牌漢堡 $138,好大份,賣相都好驚喜,有8oz既新鮮手打牛肉、芝士、蕃茄、生菜等既普通burger餡料之外,仲有一層流心蛋同埋好脆卜卜嘅薯餅。第一啖咬落去,非常juicy,加埋佢好多層既餡料,口感非常豐富。特別鍾意個流心蛋同薯餅,好特別❤️ 成個burger係我同我朋友都覺得好食到讚不絕口。另外個大啡菇厚牛堡都好出色,大啡菇燒得啱啱好,好多汁👍🏻另外佢哋既薯條,奶昔同朱古力沙冰都唔錯,不過我餓得濟無影相😂
真心大推哩間Burger! ⭐️⭐️⭐️

• Signature  Bully  Burger