🚩葵涌廣場🚩最近熱潮係手打香水檸檬茶🍸,不過位於葵廣既Lemmie再獨有D‼️大膽設計出反樽仔,成為全港獨有的反樽仔手打檸檬茶🇭🇰🇭🇰🍋檸茶氣泡多多(大杯)$46 將樽仔倒轉令乳酸插入手打香水檸檬茶同梳打水,乳酸的酸甜配合手打檸檬茶的茶味及香氣,兩者酸甜互相結合,加上氣泡後產生作用,成杯「多多」味道昇華😀😀☕️檸茶氣泡啡啡(大杯)$46以樽仔裝滿左特濃咖啡,然後反轉等佢慢慢流入預先手打好既香水檸檬茶同梳打水,令咖啡微微苦澀慢慢加入香水檸檬茶的酸甜及香氣中,苦甜結合,加上氣泡後,感覺變得好Fresh咁☺️☺️☺️💡以粉紅色為主題既手打檸檬茶小店,成為左葵廣既特色小角😉😉兩杯氣泡飲品絕對係邊掃街邊飲既飲品,飲落好Fresh同埋解渴!😋😋😋📍 LEMMIE 手打香水檸檬茶 🗺️ 葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓1091號舖
🚩葵涌廣場🚩

🍋檸茶氣泡多多(大杯)$46