2018-10-02 209 views
平時去食打邊爐, 肥牛永遠都係主角, 所以今次就去試左間真真正正用牛黎做主角既火鍋既鋪頭🐂雖然用既牛肉都係好靚絕對唔係平野, 但係其實哩到係任食既, $298 就可以食盡唔同部位既牛肉, 仲有純手打既牛丸, 係真真正正既全牛宴呀🤙🏻🤙🏻 ( 都可以+錢升級食D再靚D既牛既🔝 ) 除左牛肉任食之外, 野飲都係咖, 唔洗另外加錢🍺講番個主角啦, 當晚我地2個人就有1個2-3人用既份量, 咩部位都有齊哂, 連一D平時係出面比較少食到既部位, 哩到都可以食到😎 牛舌係100分既推介💯牛肉之外, 仲有1碟牛雜盤跟埋, 都係可以任食咖❤ 講得係全牛宴, 當然唔只咁簡單啦, 仲有1盤 係唔同地方既牛最好食既部位都會係哂哩個盤上面😍, 降霜一口牛柳粒真係超正呀🤩 講完咁多肉食, 其實MENU上面都仲有好多其他打邊爐既配料係可以叫既, 一般既菜同面都有.. 另外仲有湯底都係可以既, 都只係+$30, 試左麻辣鴛鴦湯, 係麻辣+胡椒湯, 麻麻食落去反而係胡椒湯會更加辣同香🌶

牛肉之外, 仲有1碟牛雜盤跟埋, 都係可以任食咖❤