2020-11-05 747 views
全球Top 5朱古力⁉️🍫身為朱古力愛好者 一直都好想試下呢間咁出名嘅朱古力店🤩 呢間朱古力專門店有得飲朱古力 同時亦有賣食嘅朱古力🤪 店主會介紹當日所用嘅可可豆👍🏻 可惜我同朋友都覺得味道太特別 唔係我地杯茶🙈 飲完一次已經冇衝動再去😂.小店位置偏僻 要認真揾一揾先搵到😝 當日用左越南朱古力豆 帶有車厘子果酸味 店主仲加左d盆鹽令個酸味提升🙈🔹70% Iced Chocolate🍫飲落去第一啖朱古力⁉️😂 的確佢口感好滑 不過我淨係飲到車厘子嘅果酸味🙈 過左一段時間再飲 感覺好d 易入口左😝 酸味相對少左 不過都係唔似平時飲開嘅朱古力🤪 可能真係我見識少啦🙈🔹Earl Grey Chocolate🧉 #pb伯爵茶🍵呢杯仲怪🙈 Feel到佢落左好重伯爵茶 不過同朱古力味好似唔夾 同埋個果酸味仲重🥺 明明之前飲過Earl grey chocolate係唔錯 點解今次會咁怪😐.可能真係唔岩我同朋友口味 我地兩個都覺得杯朱古力好怪😐 聽到其他客人飲完一啖都覺得味道好特別🥺 我見好多人都讚呢間好好飲 真係唔知係咪我地口味問題😟Hakawa Chocolate中環歌賦街49-51A號地下1B號舖

全球Top 5朱古力⁉️🍫

🔹70% Iced Chocolate🍫
🔹Earl Grey Chocolate🧉 #pb伯爵茶🍵

Hakawa Chocolate
中環歌賦街49-51A號地下1B號舖
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea