2020-08-30 248 views
趁住而家外賣仲有七折,今日就嚟到我最鍾意食嘅澳門葡國餐廳登登登登,搞咗大概半個鐘終於返到屋企開餐啦,今日我就叫咗三個餐,兩個豬扒包,加一個焗豬扒飯豬扒包有兩款一款係原味,另一款就係有辣味再加埋黑松露醬呢款係有辣醬嘅,上面仲會多咗啲黑松露醬,令成個包嘅感覺會豐富左屋企人就好鍾意食呢款嘅原味豬扒包,依家過唔到澳門,唯有食住亞蘇爾嘅豬扒包頂住檔先,雖然口感就一定係比堂食爭左啲啲,但係塊豬扒真係好林好林,喺其他地方都食唔到咁大塊咁入味咁林嘅豬扒,抵讚樹國同沙律仲要分開闔上添最後個焗豬扒飯非常認真有誠意,飯係炒底嘅,仲有唔少芝士醬,而且豬扒仲要冇骨,啱晒我呢啲懶人最後買單呢個價錢仲有七折,平時真係食唔到
趁住而家外賣仲有七折,今日就嚟到我最鍾意食嘅澳門葡國餐廳
豬扒包有兩款一款係原味,另一款就係有辣味再加埋黑松露醬
豬扒包
辣肉腸松露豬扒包
樹國同沙律仲要分開闔上添
鮮茄焗豬扒飯
最後買單呢個價錢仲有七折,平時真係食唔到
2020-08-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)
豬扒包
辣肉腸松露豬扒包