2023-05-02 31 views
乾煸四季豆味道評分(👅👅👅👅👅)豆豆炒得熟透但仍保持脆嫩口感,加上辣椒🌶️,味道香辣可口,好適合鍾意辣椒味嘅人,如果大家好似我咁係一個辣妹子就一定要叫😳。酥炸避風塘魷魚鬚味道評分(👅👅👅👅👅)外層酥脆,內裏軟嫩,配上特製避風塘醬汁⛵️,味道味美,係一道非常受歡迎嘅小食。超級惹味,我阿哥話超好食。金龍招牌酸菜魚味道評分(👅👅👅👅👅)湯底酸辣可口,魚肉🐟冇骨而且鮮嫩,加上酸菜同埋各種香料嘅調味,味道鮮美,係一道非常經典嘅湘菜佳餚。佢嘅份量都好大,我哋成家人都食得好飽🤙🏻。總括黎講,呢間餐廳嘅菜式味道都好正,乾煸四季豆同埋酥炸避風塘魷魚鬚都好味,金龍招牌酸菜魚都十分推介,值得一試💐。值得一提嘅係呢間餐廳嘅職員態度非常好😚👍🏻👍🏻,服務周到,令人感到非常舒適。餐廳環境整潔,氣氛舒適,讓人感到放鬆。下次我一定會再來呢間餐廳,同埋會推薦俾身邊嘅朋友,因為呢度既食物味道好又有良好嘅服務。
乾煸四季豆
酥炸避風塘魷魚鬚