2021-06-24 92 views
🌟綜合評分:8.5/10🌟食物口味:8/10🌟環境:7/10🤩亮點:史上最好味嘅冰!造型好靚之前已經試過抹茶同焙茶,今次又來打卡新口味啦!不得不講,呢間真係好上癮,食過一次之後完全唔想再食其他冰,日日都掛著呢間....不過夏天來到,天氣熱食冰嘅人特別多,居然好多次都冇排到隊....😭✨ 士多啤梨牛奶冰 +北海道牛乳奶凍 $95+$13通常士多啤梨口味嘅甜品,啲士多啤梨味會有啲假,呢度嘅士多啤梨味完全接受到,加埋牛奶好香濃,奶凍一如既往好味😋不過始終都係覺得第一次食嘅抹茶最驚豔!✨日本柚子芝士蛋糕 $58價錢記得唔係好清楚啦,芝士蛋糕相比佢啲冰就真係普通左啲,如果非芝士蛋糕瘋狂愛好者可以唔洗專登食~加左柚子反而幾清爽,冇普通芝士蛋糕咁甜膩😊
🌟綜合評分:8.5/10
🌟食物口味:8/10
🌟環境:7/10
🤩亮點:史上最好味嘅冰!
造型好靚

✨ 士多啤梨牛奶冰 +北海道牛乳奶凍 $95+$13

✨日本柚子芝士蛋糕 $58
加左柚子反而幾清爽,冇普通芝士蛋糕咁甜膩😊