(Non-member)
話說今日想食junk food,咁就打算落樓下食burger,本來想去shake em buns,但行過gourmet burger,發覺未食過,咁就去試吓菜。一入到去,成陣油煙味,已經覺得唔係好對路,不過算啦,然後叫咗份薯條同個Burger.等呀等,等咗起碼10分鐘,個burger終於送到我面前。一啖咬落去,嘩,個包中間仲未熱。都算喇,啲牛肉碎到不停咁跌出嚟,咁即係話佢做塊漢堡扒嗰陣已經有問題。食落口,淨係食到茄汁味,塊漢堡一啲都唔juicy,牛肉味又唔香,仲有啲乾添。跟住到戲肉,薯條終於到喇,送到我面前,嘩~好似啲梅菜咁林晒。咁我叫佢哋再整過啦,到第二次都係咁,我同個店員講,我雖然唔係廚師,但都唔會整啲咁嘅薯條比人食囉,我要refund啲錢。咁佢講埋啲廢話咁話,我哋啲薯條唔係frozen薯條...bla bla bla.....我話之你係咪frozen,總之你落鑊炸嗰陣啲油唔夠熱啦。你開舖之前,應該練好啲廚藝先開舖啦,咁我攞番20蚊就走咗。