2022-12-27
兩三知己約食飯,最好就係約大家都方便既旺角利奧坊,繼上次食完串燒後又想返 兜,所以今次都係搵d咁上下野黎食🤪 好在黎到唔使等好耐位,呢度好搞笑,佢地有提供紙巾比客人,但係係吊係上面,呢d係咪叫係特色呢😂 同上次去個間一樣,呢度都係有個座可以座熱d食物架😆,定係而家d燒烤店都係咁🤔不過我都覺得係幾好既一樣野黎😇 叫左好多,都唔全部講啦。重點推介烤生蠔同烤大扇貝,份量大大件,尤其係烤扇貝,好鮮甜之餘更加之係好juicy 😋。 我呢個碳水化合物怪,當然要叫d碳水化合物黎食啦😆好在有個拌一丁可以叫,點知黎到仲有芝士係面,實在係驚喜😃。跟住就係燒烤必叫既烤韭菜同烤茄子,韭菜烤得剛好,沒有過燶,加上上面晒既配粉,很香口🤤烤茄子係另一個飛佛,都好在這間也弄得不錯,茄子弄得很冧,很易分開來吃,同時也沒有烤得很乾,吃落去很飽滿,很滿足😋 其他也不多講,總體尚算不錯🤗
其他也不多講,總體尚算不錯🤗