每一次經過都好想試下一人前拉麵不過望見一群正在等位嘅人就會令我卻步!難得尼日唔多人,終於可以試下喇。店內坐位不多,所以好快就已經滿座了!天氣太熱,所以叫左杯涷飲先:靜岡蜜瓜果汁碳酸飲料、完熟白桃果汁碳酸飲料,原來係原裝玻璃樽嘅飲料,味道呢?就係果汁味嘅汽水啦!胡麻冷凍豆腐:胡麻醬配上超滑、豆味濃厚嘅豆腐,我個人非常喜歡灯火拉麵:义燒、糖心蛋、黑木耳、筍、秘製辣味噌、葱、紫菜、黑蒜油,非常足料,湯頭濃郁,主角拉麵嘅表現都唔錯,軟硬度適中海鳴刂:虎蝦、帆立貝、黑木耳、碎海苔、京葱,濃湯帶有鮮味,虎蝦非常鮮甜。尼間拉麵店的確唔錯,有機會真係要試埋其他款式先得
每一次經過都好想試下一人前拉麵
店內坐位不多,所以好快就已經滿座了!
尼間拉麵店的確唔錯,有機會真係要試埋其他款式先得
Type of Meal
Dinner