近排追完套宮廷劇,有時不禁想像置身其中,體驗一場輝煌味覺盛宴☺️樂天皇朝以置身宮廷嘅宏偉裝潢,精緻匠心製作嘅美食👍🏻為食客帶來耳目一新嘅餐飲體驗🥺難怪多次榮獲最優秀開飯廣東同埋京川滬菜館😚🥢特色皇朝小籠包138傳承左傳統小籠包嘅精髓,再加入創新元素😉創作出頂級鵝肝同埋黑松露等等口味嘅經典小食,所以到場客人都一定要叫返一籠😆想完整咁享用晒八種獨特口味,從中間嘅原味開始,緊接住綠色嘅絲瓜出發,順時針方向依次體驗就可以喇🤩🤩川辣、芝士、蟹粉、鵝肝,黑松露精彩滋味盡收味蕾☺️小籠包粒粒湯汁飽滿,18摺薄皮口感豐富🥺口味隨後次序變得濃郁,其中蟹粉小籠包嘅味道就最得我歡心😍😍作為餐廳嘅招牌名菜,水準絕對係毋庸置疑😌😌🥢四川抄手拌麵 $73麵條煙韌有嚼勁,川辣辣度平易近人😜以酸麻為主😙川味入麵的極致表現😚上菜前經過剪麵方便同枱分享👍🏻仲有數粒嘅紅油抄手相伴😋簡左一次過滿足左我兩份嘅食慾呀🤤🥢上海生煎包 $45呢到嘅生蒸包好注重肉餡,食得出係好新鮮嘅豬肉🥰肉嘅份量都幾充足,仲好有咬口仲有少少肉汁係裡面😜底部亦煎封左,唔會出現漏汁嘅情況😝油膩感亦唔多👍🏻🥢淮揚三絲春卷 $45擺盤好好睇🥰春卷炸到金黃色咁,表

🥢特色皇朝小籠包138

🥢四川抄手拌麵 $73

🥢上海生煎包 $45

🥢淮揚三絲春卷 $45
擺盤好好睇🥰春卷炸到金黃色咁,表皮仲係十分香脆☺️☺️咬落口仲係熱呼呼,仲有陣陣嘅餡香飄出😚餡料口感結實飽滿,食呢個完全唔會令你失望😌😌