是日公司活動,地點選了<大尾篤燒烤王>,個場都真係幾大. 有小型兒童遊樂場,我見到又有人買煙花仔玩,有得打麻雀,當然要比錢租啦,但係d爐好迫熱到爆,但係野食又真係唔係好得.又係個d,好似冇咩特別野食,多春魚,雞翼,豬排,腸仔,雜丸,金沙骨,咖喱尤魚,但係放埋一堆好似好核突同唔係好衛生咁,見到都唔想吉呀!我地遲左去,我見冇咩野食咪出去睇下有咩野食啦.(個時我冇取個盤的),點知佢話要取票先可以取的?咁我唔知公司點安排的.咁咪算囉.唔取!!但最好笑係我地有個同事見冇野食咪取個盤出去取囉.點知佢返黎時得返勁小野食,佢話冇曬啦喎?下..個時7:00幾ja wor,,其實間野係點家?但我又見有人可以一盤盤攞的?公司攪同埋又唔洗錢的,咁咪算囉,如果自己去的就一定問清楚啦,金菇牛肉成$20包,雪糕要$9支,貴到爆!可能因為任食個d每人都係$58,所以食物選擇唔多.但係佢又好得意,聽說好像唔係個個都任食的..有分幾多個人的套餐買的.仲有可以一磅磅賣,如果唔係食太多的人就啱曬!地點都幾唔方便,有車會好點囉!