2021-10-25 333 views
公司附近開左間新既西餐 公司搞既聚餐就黎哩度試下啦🙆🏻‍♀️Set dinner 前菜係一個一口芝士多頭盤鵝肝二重奏 鵝肝燉蛋非常有驚喜  出面好少有呢個做法 而且鵝肝處理得非常好   配佢個有啲辣既蕃茄汁  口感濃郁而不膩  因為我叫set之後再散叫多個 真心推介👍🏻👍🏻蝦肉意大利雲吞哩個蝦肉意大利雲吞個汁一流  配上飽滿既蝦肉雲吞大大隻  誓要一滴汁不留😤😤松露露筍意大利飯個人非常喜愛risotto尤其黑松露  飯煮得岩岩好  本身唔係好鍾意食正宗嗰啲飯太硬 市面有啲又煮太淋  而佢個飯又咬口又唔會太淋  啖啖松露香  好好味😋😋烤鱸魚鱸魚烤得皮脆肉嫩  魚油香  味都好濃 鍾意食濃味魚嘅唔好錯過🤩  配左個粟米薯蓉好好食    再睇餐牌原來佢薯蓉有4款口味  另外叫左個wasabi同辣番茄味  都好好食  wasabi 味一食就愛上  好可惜冇影到 😟烤羊架羊架烤得好出色  岩岩好  亦都唔會好so  好食  佢既芥辣仲有美式同英式  窩心抵讚👍🏻😋帶子海膽醬意大利飯海膽味濃郁  飯同松露果個一樣煮得岩岩好 烤牛扒牛扒烤得好香  可惜我唔記得左叫5成  有啲熟  下次再去試下你個5

Set dinner

真心推介👍🏻👍🏻

海膽味濃郁  飯同松露果個一樣煮得岩岩好

牛扒

烤牛扒

牛扒烤得好香  可惜我唔記得左叫5成  有啲熟  下次再去試下你個5成😤😤

Tiramisu

侍應哥哥推介我既甜品  一黎到就見到同出面既Tiramisu唔係好同咁既  侍應哥哥話呢個tiramisu 有添加任何魚膠粉成形  所以同出面既外貌有啲唔同  但係一食落去入口即溶  好香咖啡味  口感一流 🤤🤤仲想散叫多個🤣不個小妹肚容量有限  下次真係要留肚食甜品🥲

今次餐飯真係好滿足 野食有水準 環境舒服
2021-10-23