2K
荃灣最近好多爆紅排隊美食 前排我哋都去咗湊下熱鬧😎 仲經過好耐冇見嘅波仔門市 想順路買幾個飯盒看門口 原來荃灣呢間係最新概念店😯 有即食熱食有燉湯仲有嘢飲㖭 買咗啲即食點心同埋嘢飲 邊排隊邊填肚🥢-🍚瑤柱雞粒荷葉飯 $26 / 雞沙嗲XO醬炒飯 $27最經典款嘅波仔飯 由以前到而家都冇乜點變😳 荷葉飯夠足料 一撕開已經聞到冬菇瑤柱嘅香味😋 XO醬炒飯同樣係香噴噴 喺公司翻熱嚟食仲吸引到隔離同事😏-🍝香辣豬肉炒河 $28 (特價)呢款係比較新嘅出品🆕 醬汁味道唔錯 辣度唔算高 有洋蔥絲寧舍惹味😉-🥡蝦餃 $25 / 魚籽豬肉燒賣 $28蝦餃可以買嚟即食 25蚊有6粒算平喎😌 豬肉燒賣可以買返屋企 亦都可以即時喺店內翻熱埋架😆 冬菇幾香 可以過下口癮💪🏻-🥤水蜜桃柚子茉莉花茶 $28固定甜度唔會好甜 桃味柚子夾得嚟夠清新 仲有粒粒爆珠㖭💥-🥣章魚合掌瓜燉湯 $39幾款燉湯都有連湯料 大大碗夠濃味仲好足料 連阿媽都話唔錯🫡

🍚瑤柱雞粒荷葉飯 $26 / 雞沙嗲XO醬炒飯 $27

🍝香辣豬肉炒河 $28 (特價)

🥡蝦餃 $25 / 魚籽豬肉燒賣 $28

🥤水蜜桃柚子茉莉花茶 $28