2020-06-29
早排尼間位於九龍灣既小館不被房協續約,引起大家既關注!當中既原因只有房協自己最清楚 😤 一直為區內有需要長者提供所需,而家面對困難,當然要多多支持佢地!近來佢地係石硤尾邨有分店,🐻早午餐等到有位都會幫襯啊!😃💪🏻早餐🐻通常會叫歐陸餐!「香煎雞扒配腸仔及多士」「吉列魚柳配餐肉多士」都試過!午餐兩餸或者三餸飯送埋例湯就最搶手,或者快餐配飲品都唔錯啊 🤤 另外,仲有售賣盒裝蛋卷、曲奇、馬仔、豬肉乾都不妨一試!推介/ 意見‼️✨歐陸早餐即叫即製,上枱熱辣辣,特別推介香煎雞扒,雞肉juicy又有微脆皮 🤤 ✨兩餸/三餸飯每日飯餸都唔同,🐻覺得非常足料,而且好有屋企既味道 🥺 推介蝦仁炒蛋同埋梅子豆卜蒸排骨!勁開胃!😆✨店內仲有售賣唔同既小食,多人選購係靚靚鐵罐蛋捲,今次🐻就試左「白糖馬仔」同埋「炭燒豬肉乾」,比較有驚喜係豬肉乾,唔鞋又夠juicy,包你有驚喜🤤價錢‼️$34「歐陸早餐」各款,附送熱飲$38/$42「兩餸/三餸飯」,附送例湯$18「白糖馬仔」$100「炭燒豬肉乾」
推介/ 意見‼️
價錢‼️
$34「歐陸早餐」各款,附送熱飲
$38/$42「兩餸/三餸飯」,附送例湯
$18「白糖馬仔」
$100「炭燒豬肉乾」