2021-06-26
🇭🇰嘉樂冰廳·我哋嗰日約咗朋友仔去荃灣西嗰邊玩 所以就嚟咗呢度食早餐 佢啲嘢超級大份 係比佢餐牌既相望落再大份啲😂😂·火腿小奄列$33嚟到呢度梗係要嗌呢個咁大份嘅奄列啦😈我唔知大家睇相唔睇到佢有幾大份 佢係有兩隻手板咁大 超誇張 懷疑入面有10隻雞蛋 我地4個人食都夠曬😂😂不過我覺得佢無我想像中咁好食 佢個蛋其實炒得唔錯既 唔會老曬 但係佢個蛋味比較淡 所以食落無超幸福個個感覺🤭🤣·酥炸鮮蝦/菜肉雲吞10粒$39 l 豉油王雞翼6隻$39 l 脆爆華田西多$36我自己反而鍾意佢地其他嘢食多啲 佢個雲吞炸得超好 出邊係勁脆 而且入邊餡料都好足 配埋泰式辣醬超好食😋之後佢個雞翼又係超大隻 啖啖肉 而且滷到入晒味 佢除咗豉油之外仲有好香既麻油味 所以好惹味🤤之後個華田西多都唔錯嘅 又係即嗌即整 不過我自己都係鍾意陳新記個個多啲 我覺得呢個個蛋味可以再重啲😌😌··📍荃灣新村街40B號地舖
火腿小奄列$33
酥炸鮮蝦/菜肉雲吞10粒$39