2009-07-26 25 views
其實由book位開始我哋都因人數左改右改,改咗五次改到連自己都唔好意思,但係佢哋都無嫌我哋煩仲好好聲氣,服務態度都算唔錯幾ok嫁喇,去到代客泊車班哥哥仔服務都ok細心仲提我哋攞齊嘢添,入到去待應帶位都ok無乜問題仲有d貼心位,就係負責二樓個待應姐姐雖然笑容欠奉但就幫仔仔搵櫈坐,事源仔仔坐bb櫈就頂住隻腳,坐普通櫈就唔夠高,於是待應姐姐就攞咗3張太陽櫈疊高比佢坐,後來佢見我哋人多仲攞多張太陽櫈比我哋擺手袋添,呢方面真係值得一讚呢位細心嘅待應姐姐(如果有笑容會更加好),但係唔知係咪因為呢期d食評個個都話唔好,所以我哋8:00pm去到入座率只得六,七成,可能因為咁所以各方面服務都好d喇,到點菜因之前睇過食評話燒蟶子唔錯所以叫咗半打,點知得一半新鮮另一半又細又唔新鮮,食唔食到好嘢就真係要睇下妳好唔好彩嘞,泰式拼盤水準一般,咖喱蟹個汁ok,蒜蓉飽x2ok,白飯x2ok,明爐酸辣炸鱸魚幾好味,咸魚炒芥蘭ok,紅酒牛尾ok,唯獨豆豉雞超唔掂,無豆豉味又無雞味,好似烚熟d雞之後求其加配料炒埋一碟再灑d豆豉係面無味到離晒譜,今晚七位大人一位小童消費盛惠13xx,其實睇下環境ok,食物ok,價錢勉勉強強ok,間唔中當拍拖咁行下都唔錯嘅,所以咁多樣嘢加埋咪比個ok佢囉.
泰式拼盤
豆豉雞
原個南瓜飯
蒜蓉飽
2009-07-25
$170 (Dinner)
Celebration
Birthday