2021-05-10 883 views
未食之前睇樓下評價,啲評價係一半讚一半彈。-咁可能帶狗入內既餐廳真係唔多,仲要近彭福公園既狗狗友善餐廳更加寮寮可數。所以唯有去呢間試下啦😊-一入去我地即刻問職員狗仔可唔可以唔入袋,職員話唔洗入袋,超開心,可以比狗仔出黎透下氣(如果佢話要入袋我地就唔幫襯了,因為用袋狗仔其實真係幾唔舒服)咁之後就要自己去counter俾錢點餐,佢冇跟餐野飲,要分開叫,所以lunch黎講價錢算中上,80幾蚊有麵有特別野飲,唔算話貴但唔係平,但勝在入面環境夠大夠舒服。咁都好快上左餐,我地叫左佢地menu推薦既魯肉飯同 辣牛肉麵,味道不過不失,唔係難食但稱不上好食。反而想講兩杯野飲,我地叫左一杯黑糖珍珠同紫薯latte, 兩杯都想少糖少冰黑糖珍珠想少冰但店員話唔可以,咁黑糖冇得少甜係正常既,但冇得少冰就。。。。紫薯latte 就化學味,入面冇紫薯,應該係化學調飲品加奶精?總之唔推介飲。-見好多評價話店員態度差,我覺得唔可以話差,只可以話佢地冇服務,基本上係客人自助,店員都冇黑面既,可能係工作攰姐,但唔係惡意個種。咁人地冇收服務費,有收個啲店都好多冇服務啦,冇收個啲就唔好要求太高啦-店內環境真係幾舒服,都幾靜同幾
未食之前睇樓下評價,啲評價係一半讚一半彈。
所以唯有去呢間試下啦😊
店內環境真係幾舒服,都幾靜同幾大,帶大狗狗都冇問題,不過要小心好多蚊,但店員都好盡責成日攞枝蚊拍電蚊,都有做野嫁啦😉
80幾蚊買個舒服,人同狗都坐得舒服我覺得ok啦~應該會再去(但唔建議叫特飲)