今次係我地第二次吃,上一次覺得好好味又低吃所以專程黎多次。星期六晚我地八點半去到爆嗮位,所以在附近兜到九點先翻去坐低。望下menu發現無左之前好低吃既單點配搭,宜家限制吃主菜先有得加錢配,變相加價。我地叫左 夏威夷薄餅、煙三文魚柚子沙律、燒豬肋排(主菜 加配 細沙律同飲品)、熱帶水果冰紅茶 同 凍杏仁豆腐咖啡。✅煙三文魚柚子沙律 $54:三文魚半生熟好正,柚子沙律好清新特別,魚同菜既份量合理。但呢款菜已經無得跟餐。✅夏威夷薄餅 $58:好鍾意佢薄低既口感!菠蘿唔係罐頭果種冧冧地既質感,好似係鳳梨,好滿意!👌🏻燒豬肋排 $8x:轉餐牌之後先出現,無影相所以唔記得幾多錢。味道雖然唔差但以果個價錢唔算低。✅熱帶水果冰紅茶 $38:平常見到既水果茶,幾好飲,呢個價錢差唔多。❌凍杏仁豆腐咖啡 $36:淨係飲到甜味同輕微咖啡味,完全無特別。🏠在外圍坐得舒服,因為過左晚飯時間所以少人。但我地仲有餸未吃啲職員就趕收工收埋啲餐具,結果要自己出去拿。

煙三文魚青木瓜柚子沙律

夏威夷薄餅

凍杏仁豆腐咖啡

2017-09-09
$145 (Dinner)
煙三文魚青木瓜柚子沙律
夏威夷薄餅
  • 夏威夷薄餅 , 煙三文魚青木瓜柚子沙律
  • 黑松露炒蛋多士