2016-09-17 512 views
自己幾鍾意瑪嘉烈與大衛 綠豆裏面嘅一首歌,趙學而嘅。其實怕選擇。念舊 念到什麼外遇 遇到什麼但又 為了什麼命運 沒有若果慾望 若有後果願望 又要怎結果誰願你表白 寧願我選擇何謂錯 對過也能出唔知點解我路食住呢個薯片一路諗起呢首歌。早前剛推出嘅時候當然就係日日大排長龍呀,一兜薯片買三十幾其實平唔平話貴唔貴,但偏偏有無數咁多人去朝聖。巧遇剛剛嘅中秋節過後,我嚟到呢一度順便等埋朋友,見到冇乜人排隊當然只要試吓啦!點左波浪紋嘅芝士醬薯片,等嘅過程大概只係需要5分鐘。泥到嘅時候呢已經10分至乾身,配上芝士醬。感覺還好。芝士醬係有少少似以前麥當勞嗰種。所以都係不過不失。至於點解我會一路食住呢個薯片一路諗住呢一首其實怕選擇呢?就係我開始覺得當日排隊時,讚到非朝聖不可咁。就令我諗到呢一句,何謂錯?對過其實都能夠出錯。至於你問我值唔值得去食?我覺得可以嘅都,只可以講就係卡樂B嘅封存技術,包裝嘅都係咁好食!哈哈。

念舊 念到什麼
外遇 遇到什麼
但又 為了什麼

命運 沒有若果
慾望 若有後果
願望 又要怎結果

誰願你表白 寧願我選擇
何謂錯 對過也能出

就令我諗到呢一句,何謂錯?對過其實都能夠出錯。