好耐無入屯門行街,今日同屋企人2個入去下啦,見大部分餐廳都係平時個d,咁岩見到呢間唔係連所店就試下,因為第一次食,睇左餐牌見有2人套餐就ok啦,埋去比錢同收銀先生講想要個2人餐,先生就問坐邊張枱,我地就求其指一指張吉枱,然後先生就話,你是但搵人坐低先,咪一陣比人霸左,好啦,叫屋企人坐低,坐好後,準備落單,收銀先生先同我講,個2人餐係星期一至五先有,今日無,都坐低左,咁唯有食第二d啦其實唔係價錢問題,2人餐$115元(唔包飲品),現在1人餐(單餐$6x)(套餐$8x),全部價錢唔包飲品,套餐有湯+配菜同沙律,而係如果我一早知無2人餐,我可能會再睇下岩唔岩食先坐低,坐低左唔叫就走會顯得對店家唔禮貌,依家變左好似焗住食咁個套餐都大份既,亦係好食,一定無味精,因為如果有味精,我一定好快要周圍搵野飲,但行左2個鐘都無超級口渴希望下次店家係供應時間上提醒客人呢方面可以改變一下

希望下次店家係供應時間上提醒客人呢方面可以改變一下