2004-08-02 6 views
某個週末下午,同一個friend,兩個女仔撐住抬腳tea一tea......呢度環境幾舒服,有日光又望倒海~tea buffet時段,老實說食品種類係比較少,尤其冇咩熱盤。但so far我覺得好o岩女仔食!佢地特多沙律~各樣唔同種類都有!最好味o既係一個有少少辣的沙律,裡面有o的好似牛展,好入味!好開心有朱古力醬機,可以親手泡製朱古力淋鮮果串!好玩~雪糕都有六種口味不過cake 就相對少喇......靚cake都要額外收費o既~我個人推介窩夫!唔止好香,邊位仲脆口o架!(我同我個friend忍唔倒一人食o左兩件呀!)佢有好多種配搭的醬汁,味道又唔會太甜~橙酒最好味!百o靚蚊坐兩個幾鐘頭舒舒服服傾o下計,其實都幾抵呀!食完o野落樓下就可以繼續作戰(行街買o野) 喇!

佢有好多種配搭的醬汁,味道又唔會太甜~橙酒最好味!