今日要要尖沙咀到辦工,做完野梗係要食翻餐好咖啦,就上網搵到呢間餐廳,所以就嚟試下,點知一試難忘❤️日本赤貝食落肉質爽厚,鮮味十足,海水以及鮮甜味濃郁,帶有獨特的濃厚海洋氣息,口感外層爽脆👍🏻👍🏻食開omakase嘅都知道呢味車海老係傳統omakase常用的蝦類海產,車海老味道甘甜,蝦味濃郁爽口,配搭埋上面嘅海膽,鮮味增強🤤北海道白象拔蚌拼北海道粒貝,象拔蚌的味道濃厚,白象拔蚌味道鮮甜、且充滿海水的味道,口感爽脆利落!粒貝爽口甜美,獨有海貝鮮甜,太爽了🤪松葉蟹三文魚子,松葉蟹嘅鮮味再加上大大粒脆卜卜嘅三文魚子,令你啖啖都有咬口。好好食😋!呢間餐廳係我心目中滿分,餐廳裏的美味佳餚,真係色香味俱全令人垂涎三尺🤤