2020-06-18 3960 views
店員服務態度係全間店最好既地方,解釋細心入到去帶左我哋去最入座,座落就覺出事,食間嘢可以話冇抽氣可言,仲要座落冇耐熄左冷氣,OMG 香港家陣3x度架,店員話因為有啲位滴水所以唔開得🙄,除左熱仲係焗,呼吸不能。牛-買飛時店員已經講三拍子係韌啲既,咁我揀牛柳啦,但黎到都係堅韌,我已經真係三成熟都唔知有冇,都好似食柴咁,塊石板唔夠熱既,但因為己經咁韌冇必要去換再煮熟啲,加埋冇冷氣,一路切一路標汗。沙津-冇乜特別湯-....好淡色,入口只係味精薯蓉-最凍係佢,明顯雪櫃拎出黎,但因為個位太熱,我竟然接受到😓講真,去其他類似連鎖燒肉/花x餐廳都好過佢,價錢又差唔多,唔明點解咁多人排隊食。
店員服務態度係全間店最好既地方,解釋細心
沙津-冇乜特別
湯-....好淡色,入口只係味精