Hiring
Hourly
$75-$93
Hourly
See All 10 Jobs
平時冇乜幾可嚟食,因為早上有嘢做,到達尚德商場,本來想搵其他嘢食,但係咁啱經過,個女又好想入去食, 咁就唯有攞飛啦, 點知佢個攞飛螢幕壞咗出唔到飛, 要等待侍應得閒先可以安排座位, 於是企喺門口等待, 同時有另一家庭剛到達亦知道情況,排在我後面等位, 點知突然間有一個女人衝咗入去同個侍應講話要坐低, 個侍應就即刻畀咗個位佢坐。 我和另一家庭不斷投訴, 但兩個侍應也只是當我們兩個家庭透明。不過我和另一家庭都明白, 一分錢就一分貨, 我哋互望之後都明白同人嗌交都冇用, 好彩當晚好快都安排返座位畀我哋呢兩個唔識嘅家庭。Anyway, 叫咗個蕃茄煙肉意大利粉,一個煙肉菠蘿批, 加埋大人水吧飲嘢嘅價錢,都唔使一百蚊落樓,食物質素還可以,本身對呢間嘢嘅服務同埋食物都冇乜期望,至在性價比高, 有時間或者如果個女想食嘅話都會再嚟食嘅。

煙肉菠蘿批
蕃茄煙肉意大利粉
2021-07-30
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)