2022-12-30 1228 views
更好味,可以在一次嚟食,以前我都有嚟過,粟米火腿OK嘅!今次超肚餓啊我嘅情況下嚟食,而且勁晏先來,所以冇認真品嚐佢嘅味道!大致上食到粟米火腿味道差唔多,酸菜湯底跳得唔錯,不過朋友話而家同以前比差好遠,同埋呢幾次嚟嘅麻辣雞都係凍嘅囉,咁樣冇乜誠意喎餃子皮厚, 係北方餃子嘅類型,睇吓你個人喜好,我自己就鍾意鄙薄多餡嘅芽菜肥嘟嘟幾好味,如果再多啲就好!麻辣雞好多油,我試咗一粒因為好肚餓所以加咗個餸再加雞翼,滷水雞翼有雞翼尖餸,雖然顏色幾上身,但係味道唔算太入味 $12兩隻, 俾佢pass啦~手撕雞都唔錯,但係加$12俾呢個份量同譚仔差唔多喎以為小店會俾多啲添另外就加咗碟$24嘅腐乳通菜,特登講明叫佢用清水唔好用油場,佢話冇問題可以, 點知根本同平時用油長冇分別,跳跳通菜朔晒油,我唔鍾意咁樣所以食淨好多有啲曬嘢曬錢🫠🫠🫠加$6.1罐Zero就算抵整體而言,都係俾機會小店姐🫠同埋唔使諗食咩,朋友又食開是但啦一次半次😅
芽菜肥嘟嘟幾好味,如果再多啲就好!麻辣雞好多油,我試咗一粒
$12兩隻, 俾佢pass啦~
手撕雞都唔錯,但係加$12俾呢個份量同譚仔差唔多喎
以為小店會俾多啲添