2017-09-30 526 views
今日行到佐敦廟街,入咗一間食面的餐廳叫做潤潤麵。坦白講我好欣賞佢個無味精豬潤湯底, 配香茅雞扒同埋煎雙蛋加生菜係好味。 仲有佢嗰杯細路仔鴛鴦, 即係好立克加阿華田, 味道都幾得意呀。但係我最唔欣賞嘅就係佢哋嘅服務態度。 明明炸到啲春捲焦曬同埋爆曬口佢地都係話正常。 仲要畀個藉口我話因為春捲皮薄所以炸到咁深色!當然味道好差,我食咗半條就放棄。除咗有燒焦嘅味道之外, 餡料又冇味道淨係靠嗰個酸辣醬,完全失敗! 仲要話係自己做所以係推銷物品。這樣對食物冇要求嘅餐廳真係唔應該再去, 唔通 一百蚊都唔使嘅一餐, 就真係唔需要對食物有要求, 好心傷😥😥😥
今日行到佐敦廟街,入咗一間食面的餐廳叫做潤潤麵。

2017-09-30
$60 (Dinner)
  • 無味精豬潤湯底出前一丁