2021-03-06 1011 views
⁑📌 俺流塩らーめん葵芳興芳路223號新都會廣場1樓117號舖•雖然呢一間主打係拉麵,冇咩人留意佢嘅飯🍚但係其實佢啲飯都好出色架😚比起拉麵嚟講,亦都係一個更實惠嘅選擇!•俺流叉燒飯💰45呢碗飯有兩種燒叉燒,第一種就係經常喺拉麵見到圓形嗰隻,而另一款呢就係切到細細粒好似燒腩仔咁嘅。兩款都係新鮮燒好嘅,面頭有焦香,仲有啲脆邊添😳而叉燒嘅脂肪,燒到入口即溶,啲油香味會持續係口腔徘徊😈你可能會擔心啲叉燒咁肥會唔會好快膩㗎👀?唔會!🙋🏻‍♀️因為佢碗飯仲搭配咗生嘅大蒜、蔥,同埋有少少脆口嘅辣蝦米醬添🦐,冇咁漏。呢個配搭亦都好和諧,因為佢哋各自嘅味道適中,唔會有一個搶晒戲,所以呢一碗飯我係大推嘅👍🏽 哈哈,不過因為啲蔥同蒜,食完個口會有少少臭😂🎏推薦指數: 9.5/10•唐揚炸雞飯💰45炸雞嚟講🍗,我覺得十分不錯。首先,佢嘅分量十足,雖然得三至四舊炸雞,但係佢啲炸雞係大嚿都足以遮住成碗飯😲第二,炸雞炸得非常香脆,調味亦都好足,同沙律醬好match!😋 呢碗飯同樣都有搭配到大蒜、蔥同埋辣嘅蝦米醬,不過,唯一失色嘅地方係啲炸雞實在太重口味啦,食完會好想飲水🚰🎏推薦指數: 8/10•🧮有加一服務費哦

📌 俺流塩らーめん

唐揚炸雞飯

🧮有加一服務費哦
2021-02-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)
俺流叉燒飯
唐揚炸雞飯