2017-11-06 693 views
星期六一行十三人訂左呢間素食,七點半去到,己預留左張大枱喺房比我地,原本感覺唔錯,但等左5分鐘都冇人招呼,連茶都冇人開,終於用左十分鐘先開到茶,跟住想揾侍應寫餸,但房裏面係冇侍應嘅,唯有自己行出去揾啦,到同佢講要咩嘅時候,佢就同我地講我地咁多人叫餐抵D,但我地回應食多D種類,佢依然話餐抵D,咁我地話再睇睇先,睇完因餐得8款餸所以我地都係想散叫,咁又再走出去揾侍應寫餸啦,點知呢個侍應又係叫我地食餐😤一路同佢講要散叫佢一路唔寫,最後我地唯有叫左個$2880餐,搞完一輪終於有嘢食嘞,首先嚟左個拼盆,都幾大份,當中有個脆鱔味道都唔差,甜甜地有D脆,但個芋頭魚就好差,D芋茸好假,唔好食囉,不過個咕嚕肉整得好似,咬落以為真係食緊肉,另外可能餐關係冇咩好食,只係樣樣都大大碟,唉!下次真係唔會再食餐😂
2017-11-04
$260 (Dinner)