2021-07-09 102 views
邪惡指數: 🐽🐽🐽🐽好食指數: 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️一心好想食酸菜魚,所以特登嚟咗呢間專食酸菜魚嘅廚十三:⭕️ 酸菜魚雖然一上枱係好大盆幾興奮,但係食落冇特別囉,唔太感受到點解係佢嘅招牌菜。啲魚都算滑嘅,有少少骨同埋少少魚腥。配料有少少金菇,、酸菜同埋薯粉。薯粉係嗰種粗糙偏厚身嘅,所以都非常煙韌。overall 冇乜驚喜得來係我會覺得幾失望,個湯偏油又唔算特別香,配料又唔算多。⭕️夫妻肺片都係正正常常,不過不失。❌酥炸無臉男 - 呢個其實係一個酥炸肉條,諗住會好香口。一上枱已經見到佢炸得油淋淋,一啲都唔吸引,識落成口油之外佢啲肉仲偏肥,呢個食淨勁多🙅🏻‍♀️⭕️ 糍粑 - 我每次都一定會叫你一個甜品😆 算係呢餐最好食嗰樣嘢,質感煙煙韌韌,唔會炸得個面好油。成餐淨係得呢一樣野係食晒,其他都食剩好多😕
邪惡指數: 🐽🐽🐽🐽
好食指數: 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

一心好想食酸菜魚,所以特登嚟咗呢間專食酸菜魚嘅廚十三:

⭕️夫妻肺片都係正正常常,不過不失。