2023-11-15 433 views
最近唔係好想食飯,見到佢有例牌雞南雞,排完隊去到點知話得半隻賣,扣分☹️ 都等咗咁耐唔好意思唔叫,所以頂硬上叫咗個海南雞飯$48。.睇相都睇到個飯啲色完全唔均勻,食落唔係每啖都有雞油味。對於本身已經唔想食飯嘅我嚟講,更加覺得好失望,有少少覺得浪費咗我嘅quota🙃.至於海南雞方面只可以話佢不過不失,啲雞唔算好滑,但又未至於好鞋。呢個價錢嚟講都俾佢過關,如果再貴少少就一定唔會幫襯,因為附近有更加好嘅選擇。呢個我之前都介紹過,有興趣可以睇返~.醬料方面都係普普通通,唔算非常驚喜嘅味道,蔥油就咁擺咗上去,亦都冇豉油跟,有啲覺得爭緊少少。仲跟咗個湯,都係正正常常冇話非常特別。只可以話除非另一間海南雞唔開,如果唔係應該唔會再幫襯🙈

TakeAway