2021-07-02 1949 views
同朋友睇完戲,行行吓好想食放題。見時間尚早,所以就喺OpenRice度搵吓有咩日式放題可以食。搵到呢一間,可能因為我哋都比較早,大約下晝5:50左右,我哋上到去係最後一個walk in嘅名額。我覺得價錢價錢唔算好貴,同平時出去食放題嘅價錢差唔多,加埋一都係$300左右!嘢食嚟講,打邊爐嘅嘢食都算新鮮。刺身就比起其他放題,冇咁新鮮,但都算係OK嘅。佢除咗刺身打邊爐嘢食之外,仲有好多唔同嘅小食,壽司,種類都算好多元化。食咗大概兩個鐘左右,同朋友已經飽到食唔落。佢仲有好幾款嘅甜品可以俾你揀,有軟雪糕,布甸,抹茶味嘅甜品。我同朋友都覺得可以再encore!

抹茶味嘅甜品
我同朋友都覺得可以再encore!
鰻魚蛋卷,普通蛋卷
清酒煮蜆