2011-05-02 62 views
首先小弟只係一個小市民,對食其實無乜特別要求,但今晚嘅經歷實在不吐不怏,尋日本來已經想食pizza,但因為返到屋企太夜,所以無叫外賣,今日知道係假期,怕佢好似上次咁漏單,未夠19:00已經打去落order,果然個位小姐同我講要兩個鐘頭先送到來,ok!我等你......心諗佢唔會真係要整一個鐘頭四十五分鐘掛?(外賣車程只係需要十分鐘左右),於是照叫左一個普通size pizza+兩個湯同埋豬仔骨(除左個pizza要焗之外,其餘都係現成架啦),點知到20:55都仲未送來,我同老婆都好肚餓,忍唔住再打去問幾時送來,佢同我講21:15到,好!我再等.......到左21:30卒之送到來啦...........,大佬呀......如果我係堂食咁點攪呀?我扣起你pack食物同車程加埋半個鐘呀,要個客等兩個鐘先有得食會唔會有d過份呢????上次落左order之後同我講漏單攪到我同老婆要食出前一丁架啦.......今次又咁,我諗我以後都唔會再叫呢間架啦!不過話說回頭,個pizza都幾好味,但個豬仔骨就差左啦(唔入味)!可能係咪因為比pizza hut同pizza box平,所以就差d呢?老實講,如果以
點知到20:55都仲未送來,我同老婆都好肚餓,
忍唔住再打去問幾時送來,佢同我講21:15到,
要個客等兩個鐘先有得食會唔會有d過份呢????
今次又咁,我諗我以後都唔會再叫呢間架啦!
老實講,如果以呢個價錢,食物味道其實尚算可以,
可惜要個客等兩個半鐘先有得食,我相信係人都會鬧囉,
希望第時佢會有所改善啦.......
2011-05-02
Waiting Time
150 Minutes (Delivery)
$120 (Dinner)