2018-10-16 260 views
今日係尖沙咀上完瑜伽堂,就同埋老師一齊嚟食飯,之前已經食過shine嘅午餐同晚餐,覺得質素非常好,今次就帶埋老師一齊再過嚟食啦。餐廳位置好方便呀,成座大廈都充滿着美食,搭電梯上到去,燈光比較昏暗浪漫,環境舒適又高雅,我哋兩個比安排左坐係卡位。「明太子海膽意粉$188」,水準依舊係咁好,我哋上次你都有食啊,真心要推薦!三文魚籽好多,一咬就爆汁,明太子醬好濃郁,成個意粉都好creamy,海膽鮮甜而不苦澀,每一次黎既必叫之選😆😆「香煎挪威三文魚扒配香草忌廉檸檬汁$238」,賣相同擺碟明顯都有精心設計過,煎至外皮金黃色既三文魚扒,咬落又滑又juicy,唔會乾。配碟有忌廉香草汁,煎薯仔塊,雜椒沙津同埋蘆筍,更可以食得出三文魚扒最簡單真摯嘅鮮味!😝今次我哋仲叫多咗個甜品,就係意大利咖啡芝士蛋糕,呢間餐廳嘅Tiramisu ,有好濃郁好厚嘅芝士,咖啡味同酒味都配合得相當好,我哋好快就成個食晒了。好推薦大家去食呀!性價比高,環境舒適,食物質素高,適合情侶/朋友黎食!

明太子海膽意粉

Tiramisu

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
Tiramisu