2019-01-18
我同咖啡弄成日都有緣無份🤷🏻♀️好記得最初咖啡弄喺香港開嘅時候,長期keep住排長龍,仲好記得第一次去,等左三個鐘都仲未有得食,兼唔知仲要等幾耐😂餓到就暈嘅我,唯有轉場食越南河🙈之後有次我係特登請咗半日假(平日),排隊等佢開鋪先食到。到最近我心掛掛佢嘅鮮果茶,就又特登出咗尖沙咀,點知上到去先發現佢地當日大廈停水做唔到生意🙈😓呢日男朋友信心滿滿咁話帶我去銅鑼灣食,仲話今次一定食到😏熱潮減退,今次仲唔洗等位就入得,眼見依然有唔少人捧場。⭐️冰鮮果茶 $58最好飲嘅鮮果茶,生果嘅味道比例完美,甜度剛好又唔會過酸。⭐️熱鮮果茶 $58同男朋友一人一壺唔share先夠飲😂⭐️玉米里肌起司可頌 $64餡料爆棚嘅牛角酥,加上香濃嘅芝士汁同香脆煙肉碎,好美味😋⭐️總匯三明治 $65麵包烘得脆脆,又係足料多餡,雞扒調味出色juicy,仲好大份,夠哂飽😋😋⭐️草莓冰淇淋鬆餅 $60鬆餅質感鬆軟厚實,士多啤梨偏甜唔酸,好味嘅甜品為呢餐畫上圓滿嘅句號🙆🏻
之後有次我係特登請咗半日假(平日),排隊等佢開鋪先食到。
⭐️冰鮮果茶 $58
最好飲嘅鮮果茶,生果嘅味道比例完美,甜度剛好又唔會過酸。
⭐️熱鮮果茶 $58
同男朋友一人一壺唔share先夠飲😂
⭐️玉米里肌起司可頌 $64
餡料爆棚嘅牛角酥,加上香濃嘅芝士汁同香脆煙肉碎,好美味😋
⭐️總匯三明治 $65
麵包烘得脆脆,又係足料多餡,雞扒調味出色juicy,仲好大份,夠哂飽😋😋 ⭐️草莓冰淇淋鬆餅 $60