2008-08-06 9 views
光顧過三次晚餐,三次都好滿意。三次都係叫左dinner set,試過四重奏(羊架,雞,牛,三文魚刺身伴火龍果沙律),芒果忌廉汁龍脷柳。晚餐頭盤可揀湯或沙律,沙律唔係求其生菜加沙律醬,第一次去係雞沙律,雞件烤過,味道唔錯,第二次就係雜菜沙律,呢個就普通左d,湯試過紅蘿蔔忌廉湯,都好味!主菜份量算大,食四重奏時,其實羊架只得一少塊,但侍應亦主動問我要唔要薄荷啫喱及芥末,服務唔錯。芒果忌廉汁龍脷柳,龍脷下面放滿雜菜,仲有好多炸薯塊伴碟,好食之餘都食得健康d!另外小食方面,叫過吞拿魚芝士焗西蘭花,呢個都好味,芝士味唔會太濃!但朋友叫既意粉餐既意粉就林左些少,醬汁都偏淡呢!環境方面幾好,夜晚去,枱上放蠟蠋,都ok浪漫,但當人多既時候,就嘈左d!
紅蘿蔔忌廉湯
吞拿魚芝士焗西蘭花
四重奏
$90 (Dinner)
紅蘿蔔忌廉湯
吞拿魚芝士焗西蘭花