2019-03-18 918 views
旺角T.O.P開左後刀未有時間去,星期日下晝冇野做就出發la, 揾揾有冇d咩正野食先!嘩,popeyes原來mk開左甘遲先發現每次刀去到機場先食到,超掛住佢!冇諗住堂食,刀係take away, 去到現場真係決定冇錯,星期日3/4個場比工人姐姐食popeyes坐曬,哈哈48蚊1個餐,好味抵食!而家hk食野,唔好味刀起碼要呢個價la叫number後我未行埋去拎已經聞到好香好香,原本想拎返屋企先開餐,點不知1路行1路食,薯條超長又熱辣辣,點忍到口返到屋企炸雞仲係暖笠笠ge, 皮仲keep到脆卜卜,又香,咬落d肉又juicy, 久違ge味道,諗起終於唔洗再到機場先食到,1個字:爽
甘遲先發現
每次刀去到機場先食到,超掛住佢!

,點不知1路行1路食,薯條超長又熱辣辣,點忍到口

TakeAway
$48 (Tea)