2019-05-09 1071 views
今日預祝同媽媽慶祝母親節,所以就去左Lion Rock食午餐,由於有次同朋友黎過,佢有半自助餐形式,而且環境同食物水準都不錯,就決定帶媽媽黎試下。一入到環境真係好舒服,職員都盡量安排比較近窗的座位我地。而且佢地而家有一個優惠,就係加$20就可以享用羽衣甘藍蘋果汁,職員都特別介紹額外加左檸檬汁,聽落都幾吸引所以都點左一杯試下我同媽媽就點左一個日式牛蒡雜菜炒麵同鰻魚飯。首先黎個炒麵,唔好睇個份量好似好細咁,其實麵好夠飽!媽咪都話好食之後就黎左個鰻魚飯,都好好味,而且份量岩岩好,都夠我同媽味之後可以食佢既甜品之後食埋生果同甜品,捧住個肚離開服務同水準都一流,真係會再黎多幾次!可惜唔記得影杯羽衣甘藍蘋果汁,雖然成杯好深綠色,但飲落真係幾好飲!好清新!大家如果下次黎食重有呢個優惠,不坊一試!

之後食埋生果同甜品,捧住個肚離開

服務同水準都一流,真係會再黎多幾次!
2019-05-06
$180 (Lunch)
Celebration
Mother's Day