2019-06-02 71 views
之前深水埗果間分店,食過一次已經覺得唔錯,果時聽到店員話黎緊大角咀會開新店,當然即刻book mark住啦新分店感覺闊落,坐得比深水埗舒服,裝修相對較有格調✨食物上果時店員都好似之前咁介紹兩種豉油既用法火灸壽司拼盤(hk108)呢次第二次食,依舊好味,而且燒到幾香蟹柳蟹子蛋捲 (hk38)一個不過不失既菜式,有點偏甜軟殼蟹飯捲(hk48@4)軟殼蟹炸得幾香,但係過多沙律醬蓋過咗本身軟殼蟹嘅味道鹽燒雞翼(hk22@2)可惜唔夠味道燒牛舌心(hk32@3)上次食過好懷念佢地,今次依然好味明太子醬消蠔(hk35@2)D蠔都算大隻同鮮味,而且明太子既香濃配合埋既整體感覺好夾😋推薦大家食自選壽司🍣我哋原本想要拼盤,但後黎發現好似散叫仲仲抵又可以要晒全部想食既😛特大赤蝦,好鮮甜肥美呀最後店員附上甜點作為今餐既總結,最後仲同店員換味,再送多幾粒,好飽飽呀😆本身已經叫左埋單架點知傾傾下計唔願走,店員又好好人咁問我地飲唔飲老闆朋友既自家制梅酒😍😍真係見到都雙眼發光😋😋好開心呀,本身仲講緊呢度無酒menu,果然一許願就有😎🤩下次會再同朋有黎架🤗😊

新分店感覺闊落,坐得比深水埗舒服,裝修相對較有格調✨

食物上果時店員都好似之前咁介紹兩種豉油既用法
火炙壽司拼盤

火灸壽司拼盤(hk108)
呢次第二次食,依舊好味,而且燒到幾香

蟹柳蟹子蛋捲 (hk38)
一個不過不失既菜式,有點偏甜

軟殼蟹飯卷

軟殼蟹飯捲(hk48@4)
軟殼蟹炸得幾香,但係過多沙律醬蓋過咗本身軟殼蟹嘅味道

串燒

鹽燒雞翼(hk22@2)
可惜唔夠味道
燒牛舌心(hk32@3)
上次食過好懷念佢地,今次依然好味

明太子醬燒蠔

明太子醬消蠔(hk35@2)

散叫壽司

自選壽司🍣
特大赤蝦壽司

特大赤蝦,好鮮甜肥美呀

本身已經叫左埋單架

真係見到都雙眼發光😋😋

好開心呀,本身仲講緊呢度無酒menu,果然一許願就有😎🤩

下次會再同朋有黎架🤗😊
2019-06-02