2021-11-21 45 views
忙裏偷閒, 一小時hea, night dinner但係竟然,半個鐘後,就要做嘢啦* 冇計啦香港人工作就是生活,早已接受及享受忙碌唔會胡思亂想都係一件好事入到去一間餐廳食過幾次但每次都係一個好輕鬆嘅感覺; 要充電望下周圍叫靚景 又要靜靜地嘅呢個絕對係一大選擇👍簡單今日叫咗個法國青口白酒煮嘅; 超級 重香草同埋迷迭香嘅味道,我嘅最愛, 再加上佢,配咗一隻辣椒唔算好辣,但我又食到, 少少埋麻香感覺 隻隻青口汁滲曬入去啦完全👍之後叫咗個好獨特嘅薯條不過唔記得叫咩名配蛋黃醬好有我去歐洲食嘅時候嗰隻:薯條嘅味道, 絕不普通的薯條, 又唔會好油食完唔會好滯嗰種感覺最後就當然係呢一個龍蝦汁;海鮮意大利飯, 誠意係啲咩? 佢仲會將幫你剝曬 蝦殼 再放上喺意大利飯度呢啲咪誠意囉; 美食除咗要好食 誠意都係其中一大要素:
忙裏偷閒, 一小時hea, night dinner
但係竟然,半個鐘後,就要做嘢啦* 冇計啦香港人
工作就是生活,早已接受及享受忙碌
唔會胡思亂想都係一件好事