2015-07-27 3605 views
放假又出城食lunch本以為星期日尖沙咀區午餐應該冇咩人食素, 呢個諗法太天真, 原來上面全院滿座…好在2個人都唔洗等好耐, 好快就有位啦, 見到上次serve我地個姐姐, 仍然係好好服務同笑容, 值得一讚串燒素燒腩: 開胃前菜, 睇落其實有少少似午餐肉, 但食落有驚喜, 配埋惹味沙嗲醬, 更加開胃奇趣豆腐: 外面脆口內裏滑溜的炸豆腐粒, 配以特製酸青瓜青芥末醬, 一個字形容, 正蜜汁素叉燒: 味道不錯, 但我覺得齋食會有點略鹹, 已反映, 希望下次會無咁鹹啦蓮藕素玉餅: 爽脆蓮藕餅加沙律醬汁, 真係會令人食完一件接一件, 停不了口腰果合桃露: 聽說合桃露是當天早上才新鮮煲的, 甜味剛剛好, 不會太甜, 而且加了燕麥, 食完好有飽足感食完這午餐, 大滿足…

放假又出城食lunch

食完這午餐, 大滿足…
2015-07-26
Type of Meal