2023-06-05 112 views
上次食完,朋友話想encore,所以今次再黎。大大個公仔歡迎你打開menu,好多選擇 花多眼亂好彩店員識中文, 仲肯用心講解! 加分先黎個炸粟米餅, 同想像中唔同, 入面有粟米,仲有青椒, 炸得香脆不油膩炸香蕉, 同想像中都係唔同,以為會好甜,點知係酸酸地! 仲開胃! 值得一試細巴東牛肉加台椰漿飯巴東牛肉果然係地道餐廳先好食! 牛肉夠淋 又入味, 甜甜辣辣好惹味! 配埋椰漿飯 仲香口開頭見到個名叫十五夜飯團 完全唔知咩黎,為滿足好奇心而嗌..點知係驚為天人! 個base 是類似湯咖哩,香辣的感覺, 個飯團類似竹筒飯, 但實淨d, 同d 汁好match, 配菜有蛋有牛肉有雞肉 極豐富朋友另加的牛肉粉 佢自私食佢又係自私嗌的飲品望落都幾靚
上次食完,朋友話想encore,所以今次再黎。

大大個公仔歡迎你

打開menu,好多選擇 花多眼亂

好彩店員識中文, 仲肯用心講解! 加分

細巴東牛肉加台椰漿飯

朋友另加的牛肉粉 佢自私食