2024-08-15
好耐之前同老公嚟過一次,一直心心念念呢間小店,今日終於再嚟啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)呢個係明太子烤山藥,日本山藥上面鋪上新鮮嘅明太子,再用火槍烤過,好香好撘。椰子山椒沙白,沙白十分肥美,又入味,有淡淡嘅清酒香。呢個係必食🉐🉐🉐 醬酒麴燒厚切牛舌芯,燒得又香又嫩。幽庵燒本灣懵仔魚,好好味,用柚子醬油醃同燒,燒得恰到好處,連魚皮都好好味😋值得一試!廣島蠔炊飯🦪呢個好!好!好!好!味!日本米十分飽滿,牛肝菌醬同脹卜卜嘅蠔!撈埋真係好好食٩(๑❛ᴗ❛๑)۶另外仲叫兩杯野飲,都好好味架!! 係店員推介!不過對唔住店員,我忘記咗係咩名(´・_・`)兩杯都係比較清新路線嘅,下面個杯係係有少少番茄🍅味。整餐飯嘅Dining Experience都好好,店員態度親切有禮,亦都好詳盡咁為我哋介紹食物同推介野飲。呢間餐廳絕對值得大家嚟試下(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
椰子山椒沙白,沙白十分肥美,又入味,有淡淡嘅清酒香。
呢個係必食🉐🉐🉐 醬酒麴燒厚切牛舌芯,燒得又香又嫩。
呢間餐廳絕對值得大家嚟試下(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)