辣死你嗎配仁噹牛肉🍚椰漿飯應該加咗班蘭所以變成靚靚綠色,仁噹牛肉同咖哩牛腩相似,牛腩牛筋都煮得腍,本身較重香料味唔算太辣,配埋甜甜地嘅椰醬飯中和辣度,朋友唔算食得辣但係都覺得可以接受,周圍有參巴醬、青瓜、花生、乾魚仔、蝦片等配料,頗為豐富!豬腳彎肉骨茶🥣豬腳彎肉有約6件,切得厚身,豬皮彈牙,肉骨茶藥材味比多數餐廳重,入口甘香最鍾意係可以添湯,如過食餐牌上大份啲嗰4款肉骨茶就會有埋金菇、豆卜等,依個細份嘅就淨係有肉~椰香咖央多士🥪每次嚟到都必點,從來冇令人失望,咖央牛油比例啱啱好,椰香味濃甜度適中,多士烤得非常香脆,依度將塊多士一開四,食落都方便👍美綠恐龍🍹
辣死你嗎配仁噹牛肉🍚

豬腳彎肉骨茶🥣