2024-04-27
牛肉拼盤 ($288)拼盤有牛舌🐮 牛肩胛🐄 牛小排🤠 牛胸腹🐮 都有好多種類啊 肉唔薄 都唔細塊😁 拎黎燒啱啱好呀🔥 肉質厚實😁 同時都好嫩滑🤩 加埋啲油脂令到口感好豐富🤤🤤 仲有一舊菇🍄 好香呀 再加埋醬汁 好惹味呀🤤🤤台式紅燒牛肉麵 (古早牛肉湯) ($68)🐮🍜午市套餐以呢個價錢🏷 食到咁大碗牛肉麵 真係好正 幾抵食啊😀😁湯底唔會好鹹🤤🤤 會有啲香料味道 好豐富 幾好味🐮🐮啲牛都好嫩🐮 好大舊 絕對會食飽啊🐄麵就揀咗刀削麵🔪🍜 好煙韌 唔會好幼好薄 好有口感啊😬😬戀上水果茶 (+$15)💁🏻♀️🍊🍋🫖午市套餐加配$15就可以飲到凍冰冰嘅水果茶啦水果茶有橙🍊 檸檬🍋 同熱情果😀 都係好清新嘅水果💁🏻♂️💁🏻♀️ 同燒肉同牛肉麵都好夾啊基隆市甜不辣 ($68)🍬🍰🚫🌶當然要試埋台式小食甜不辣啦 煙煙韌韌幾好食仲可以點甜辣醬啊🤤🤤🍬🌶Stella Artois (500mL) ($35)🍺作為啤酒愛好者嘅🙋🏻♂️覺得有生啤飲好正啊🤤🤤 仲可以對住個咁靚嘅景飲⛱ 更加正啊仲可以解翻燒肉嘅油 平衡翻啊⚖️
台式紅燒牛肉麵 (古早牛肉湯) ($68)🐮🍜
湯底唔會好鹹🤤🤤 會有啲香料味道 好豐富 幾好味🐮🐮